Deurbeslag kopen lijkt op het eerste gezicht eigenlijk maar weinig echte voeten in de aarde te hebben. Veel mensen besteden er dan ook vaak eigenlijk helemaal niet zoveel aandacht aan. Dat kan echter best vervelend zijn. Je dient er immers rekening mee te houden dat het kopen van het juiste deurbeslag wel degelijk ontzettend belangrijk is. Dit niet alleen maar voor de praktische kant van de zaak, maar zeker ook voor de uitstraling die je kan en mag verwachten. In ieder geval, kan jij wel een beetje (extra) hulp gebruiken bij het kopen van het beste deurbeslag? Dan is het alvast zeker de moeite waard om de hieronder aanwezige informatie grondig door te nemen. 

Waaruit bestaat deurbeslag eigenlijk allemaal? 

Ga je deurbeslag kopen? Dan spreekt het voor zich dat je in eerste instantie zal moeten ontdekken uit welke verschillende onderdelen deze allemaal bestaat. Wat dit betreft zal je tot de vaststelling komen dat het hierbij best gaat om een groot aantal verschillende zaken. Denk wat dit betreft aan bijvoorbeeld de hieronder terug te vinden zaken:

  • Scharnieren en sloten;
  • Schuiven en grendels;
  • Raam- en deurkrukken; 
  • Deurklinken en eventuele bellen;

Alle bovenstaande zaken vallen dus eigenlijk in de praktijk onder de noemer van het deurbeslag. Wil je graag kunnen besparen op de totale aankoopprijs bij deurbeslag kopen? In die situatie zal je alleen maar tot de vaststelling kunnen komen dat het een aanrader kan zijn om deze verschillende zaken in één keer of als complete set te kopen. Wellicht kan je op deze manier immers behoorlijk wat geld besparen. 

Hoe kies je voor extra veilig deurbeslag?

Het is natuurlijk eveneens mogelijk dat je niet over zal willen gaan tot het kopen van standaard deurbeslag. Zo kan je eveneens kiezen voor extra veilig deurbeslag kopen. In het bijzonder wanneer er sprake is van buitendeuren zal je tot de vaststelling komen dat een extra beveiliging vaak geen overbodige luxe is. In dit geval kan je rekening houden met de onderstaande kenmerken:

  • Een kerntrekbeveiliging; 
  • Veiligheidsscharnieren; 
  • Een speciale dievenpen;
  • Een sleutelbediende driepuntsluiting;

Het spreekt voor zich dat je bij bovenstaand deurbeslag kopen rekening zal willen houden met een hoger gelegen prijskaartje. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat er op deze manier een behoorlijke extra beveiliging kan worden gerealiseerd voor je (buiten)deur. Het spreekt voor zich dat veel mensen dit in de praktijk absoluut een zeer belangrijk extra gevoel van veiligheid met zich mee vinden brengen. Dit is dan ook zeker een absolute aanrader om te overwegen.

Besparen op je deurbeslag kopen? Dat kan met deze tips! 

In principe wordt er gezegd dat het niet interessant is om te proberen besparen op de aankoop van interessant deurbeslag. In de praktijk is het echter wel degelijk mogelijk om de kostprijs bij deurbeslag kopen te drukken. Dit kan je bovendien doen zonder dat er daarbij sprake hoeft te zijn van verlies aan kwaliteit. Wat dit betreft kan je denken aan de onderstaande tips: 

  1. Probeer de kostprijs van deurbeslag te vergelijken bij verschillende partijen; 
  2. Koop alle onderdelen van het deurbeslag in één keer aan; 

In het bijzonder bij deurbeslag kopen op het internet is het zeer eenvoudig mogelijk om er de voordeligste partij tussenuit te halen. Zorg er daarbij dus echter zoals al aangehaald wel altijd rekening mee dat de lagere kostprijs niet mag leiden tot kwaliteitsverlies. Dat is niet de bedoeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *