Een bed aanschaffen is een hele investering en vaak ook een hele klus. Er zijn zoveel mogelijkheden, opties, winkels en keuzes. Waar moet je eigenlijk beginnen? Je kan een Magnitude bed kopen door slechts vijf vragen te beantwoorden en dan heb jij jouw unieke exemplaar. Een bed gaat minimaal 10 jaar mee, je slaapt er dagelijks in en het zorgt voor het herstel van je lichaam. Het is dus belangrijk om goed erover na te denken en daarom zijn juist de vijf vragen van Magnitude zo handig. 

Wat schuilt er achter het merk Magnitude? 

Het merk Magnitude staat voor vijf pijlers: vakmanschap, comfort, uniek, hoogwaardige kwaliteit en inspiratie. Dit merk maakt sinds het jaartal 1930 al bedden met ambachtelijke passie en zo worden ze nog steeds gemaakt. Het concept van Magnitude is uniek omdat jij zelf helemaal jouw droombed kan samenstellen. Het is dus vrijwel onmogelijk dat er een kopie van jouw bed ergens anders op de wereld bestaat. Je kiest namelijk zelf de elementen, de stoffen en het design. Zo kan je jouw fantasie de vrije loop laten gaan van sober tot gewaagd en van klassiek tot barok. 

Naast de vrije keuze die je hebt staat bij een Magnitude bed kopen ook ergonomie en de balans van jouw lichaam centraal. Dit wordt bereikt door te zoeken naar optimaal comfort en ondersteuning te combineren. Uiteraard is daar topkwaliteit voor nodig met hoogwaardige materialen die met liefde tot in de details worden afgewerkt. 

Beantwoord deze vijf vragen bij een Magnitude bed kopen

Er zijn maar vijf vragen die beantwoord hoeven te worden als je een Magnitude bed kopen gaat. De combinatie van de antwoorden creëert jouw bed die uniek is en nergens anders op de wereld vindbaar is. 

Type boxspring en vering

De eerste vraag is wat voor type boxspring je wilt en het type vering. Idealiter is de hoogte tussen de 50 en 60 centimeter. Door deze maat aan te houden belast je jouw knieën en rug minder met opstaan. De vering zorgt ook nog eens voor ultiem slaapcomfort tijdens de ligging. 

Type matras

De volgende vraag gaat over het type matras dat je wilt aanschaffen. Maak een keuze op basis van hardheid, ligcomfort, ventilatie en ook naar de warmte-isolatie. 

Hoofd- en voetenbord

De derde vraag gaat over het uiterlijk van het hoofd- en voetenbord. Wil je een strak model, een rechthoekig, een barokstijl? Hoe hoog wil je dat hij is? En wat moet de breedte worden? Wil je wel een voeteneind of heb je liever een losse bank? 

Stoffen

De een na laatste vraag betreft de stoffen die gebruikt mogen worden voor jouw Magnitude bed. Wil je linnen of leer? Kies je voor motieven of ga je voor effen? 

Accessoires

De laatste vraag, vraag vijf, gaat over de accessoires zoals rolpoluwen, kussens en nachtkastjes. 

Een Magnitude bed kopen is een unieke ervaring en je kan door vijf vragen te beantwoorden jouw unieke bed samenstellen. Laat je fantasie de vrije loop en geniet jarenlang van je eigen ontwerp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *